Luxe interieur

Luxe interieur: voor uitstraling, comfort en persoonlijkheid! 

Een luxe interieur op maat betekent optimaal genieten. En met ‘luxe’ bedoelen we niet alleen de fraaie afwerking en het oog voor detail. Het gaat om jouw persoonlijkheid die terugkomt in je interieur. Het DNA van jouw bedrijf dat duidelijk zichtbaar wordt voor jouw bezoekers. Optimale functionaliteit. Afwerking van het hoogste niveau. Kwalitatieve materialen. En dat oogstrelend mooi! Dat is wat de combinatie van vakmanschap, aandacht en passie voor jouw interieur doet.

Of het nu gaat om inbouwkasten, een keuken of badkamer of de inrichting van jouw kantoor, met rust, symmetrie en eenvoud in onze ontwerpen, zorgen wij voor de optimale balans en sfeer. Je hebt altijd een uniek interieur. Dát is maatwerk!

Meer weten? Bekijk hier onze projecten ter inspiratie!

 1. Maatwerk

  We ontwerpen, produceren én installeren. Altijd op maat gemaakt, dus uniek! Keukens, badkamers, inbouwkasten, complete werkruimtes (inclusief verlichting en afwerking), kantoren, restaurants, scholen, vergaderzalen, etc. Ook voor jouw ruimte creëren we rust, symmetrie en persoonlijkheid met jouw maatwerk luxe interieur. Voor een optimale balans en een sfeer die bij jou past.

  Maatwerk
 2. Serieproductie

  Wil je vanuit ons maatwerk een lijn of serieproductie bestellen? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ontmoeten vakmanschap en efficiency elkaar op de werkvloer. Zowel zakelijk als privé profiteer je van aantrekkelijke prijzen, zonder in te leveren op deskundigheid, kwaliteit en uitstraling. Kortom, een luxe interieur in alle opzichten.

  Serieproductie
 3. Procesbegeleiding

  Bij een nieuw interieur komt veel kijken. En dat kost de nodige tijd en aandacht. Gedurende het gehele proces - vanaf de eerste schets tot en met de laatste schroef tijdens de eindmontage - kun je op ons rekenen. We organiseren alle praktische zaken en werken met een strakke planning. De zorg voor begeleiding kun je dus met een gerust hart uit handen geven. En heb je toch een vraag of opmerking, dan zijn we maar een telefoontje verwijderd. Dan rest jou alleen nog te genieten van je luxe interieur op maat!

  Procesbegeleiding
 4. Ontwerpen

  Misschien zie je jouw ideale interieur nog niet helemaal voor je. Of vraag je je af of jouw briljante plan daadwerkelijk ‘tot leven’ kan komen. Kom dan snel langs! We starten altijd met een kop koffie en een goed gesprek over jouw wensen omtrent uitstraling, oplossing en functionaliteit. Met deze informatie visualiseren we jouw ideeën in een gaaf ontwerp. Laat je verrassen, want vaak kan er meer dan je denkt!

  Ontwerpen