Diensten

Interieur Oost

 1. Maatwerk

  Kies je voor maatwerk, dan kies je voor iets wat niemand anders heeft. Met onze expertise en ervaring, realiseren wij alle wensen in je interieur. Het voordeel van maatwerk? Er zijn geen beperkingen, want wij ontwerpen het speciaal voor jou. Keukens, badkamers, kasten, maar ook complete ruimtes inclusief de verlichting en afwerking. Rust, symmetrie en eenvoud in onze ontwerpen zorgen voor de optimale balans en de gewenste sfeer. Je hebt altijd een uniek interieur.

  Maatwerk
 2. Serieproductie

  Door onze kennis en ervaring in materialen en materiaalbehandeling, ontwerpen en produceren wij ook zonder problemen én tegen aantrekkelijke prijzen serieproductie van meubels. Hier ontmoeten vakmanschap en efficiency elkaar. Zowel onze zakelijke klant als de consument, profiteert van aantrekkelijke prijzen, zonder in te boeten aan deskundigheid, kwaliteit en uitstraling.

  Serieproductie
 3. Ontzorgen

  Bij een nieuw interieur komt veel kijken. En dat kost tijd en aandacht. Tijd en aandacht die je wellicht liever aan andere zaken besteedt. Bij Interieur Oost begrijpen wij dat. Daarom pakken wij niet alleen ontwerp, productie en montage voor je op. Wij verzorgen de gehele projectbegeleiding voor je. Zodat jij nergens omkijken naar hebt. Van de eerste schets tot de laatste schroef ligt het in onze handen. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is genieten van het eindresultaat.

  Ontzorgen
 4. Ontwerpen

  Wellicht weet je nog niet hoe jouw ideale meubel, kantoor, showroom of interieur eruit moet komen te zien. Maar wat het je moet brengen qua uitstraling, oplossingen, ruimte en functionaliteit, dat ontfutselen wij jou wel tijdens een goed gesprek. En dan gaan we aan de slag met ontwerpen, om jouw wensen visueel te maken. Tot het voor jou perfect is.

  Ontwerpen